Hyresfastigheter

Lediga Lägenheter

Karlshamn

 

Adress

Ronnebygatan 

Hyresobjekt

 

 

 

Beskrivning

Beläget nere vid hamnen och bara ett kvarter från torget i Karlshamns centrum. Består av 10 lägenheter. Lägenheterna är personliga med fina snickerier och högt i tak. I flera lägenheter finns fungerande kakelugnar och parkettgolv med fiskbensmönster. I de nybyggda är det ekparkett och öppen planlösning. Hiss finns. Innergården är stensatt med planteringar i krukor efter hyresgästernas önskemål. Där finns också utemöblemang för hyresgästerna. Förutom lägenheter finns även 2 lokaler, en frisörsalong och ett konditori.

Adress

Regeringsgatan 


..

Hyresobjekt

Ledigt inom kort

1 Rum med kokvrå på 27 kvm.

 

 

Beskrivning

Regeringsgatan 65, Karlshamn
Fastigheten är belägen centralt, bara ett stenkast från torget i Karlshamn. Huset byggdes 1961 och där finns 11 lägenheter bestående av 1, 2, 3:or.
Bottenplanet består av en stor lokal.

Regeringsgatan 73, Karlshamn
Är beläget i hörnet av Regeringsgatan och Christopher Schrödersgatan, ungefär 150 m från torget i centrala Karlshamn. Tidigare har huset inhyst ett konditori. Nu finns där fyra lägenheter. Lägenheterna är personliga och ingen är den andra lik.

Adress

Christopher Schrödersgatan

Hyresobjekt

Beskrivning

Ligger centralt, ca 100 m från Karlshamns torg. Det är ett enfamiljshus med en egen liten innegård.

 

Svängsta

Adress

Brunnsv. Svängsta Karlshamn 

Städdag

Hyresobjekt

Ledigt inom kort

2 Rok 51kvm , hyra 3966:-/mån 
1 Rok, 37 kvm , hyra 2879:-/ mån

 

 

Beskrivning

I Karlshamns kommun och det vackra Blekinge hittar ni. Brunnsvägen i Svängsta. Det är ett lugnt och trivsamt bostadsområde med närhet till både natur och bekvämligheter. Det går lätt och snabbt att ta sig till närliggande orter. Bra bussförbindelser gör att bil inte är ett måste.

Hyran inkl. värme och vatten. Möjlighet till bredband via Bredbandsbolaget, fiber installeras under 2018. TV- utbudet via Canal Digital. Parkeringsplatser finns på området och kostar inget. Varmgarage är möjligt att hyra. Det finns även tillgång till en egen liten trädgårdslott att odla på.

Låter detta som något för er? Maila en presentation innehållande personuppgifter och försörjning så hör vi av oss om visning. Intresseanmälan via telefon mottages ej.

 

Olofström

Adress

Petreplan 9-15, Olofström

Hyresobjekt

 

 1 Rok, 39 kvm , hyra 3453:-/mån

2 Rok, 56 kvm , hyra 4 552:-/ mån

 

 

 

 

Beskrivning

Byggår 1947. Omfattande renoveringar är gjorda under årens lopp. En fastighet bestående av 4 hus på 3 plan med 3 trappuppgångar i varje hus, varav en med hiss. Det finns 72 lägenheter fördelade på 1, 2 och 3 rum och kök. Ett lungt bra läge med närhet till centrum, 600 m, och till fina grönområde.

Olofström är Harry Martinsons bygd och Blekinges enda inlandskommun.
Här finns hundratals sjöar och stora skogsområden som är perfekta för den naturintresserade. Ett stort utbud av aktiviteter erbjuds. Du kan paddla kanot, cykla, vandra och fiska. Harasjömålas fantastiska fiskevatten lockar varje år tusentals besökare. För barnfamiljen erbjuds Aquapark Holjebadet. Jättelekplatsen i Olofström är en av regionens största och lockar barn i alla åldrar. För den vetgirige och kunskapstörstande har Olofström ett tiotal museer – industri, historia och utveckling i skön förening.

 

Våra Hyresfastigheter

Ronnebygatan 3, Karlshamn

 

 

Regeringsgatan 65, Karlshamn
Regeringsgatan 73, Karlshamn
Christopher Schrödersgatan 16, Karlshamn
Brunnsvägen 1-7, Svängsta, Karlshamns kommun
Petreplan 9 – 15, Olofströms kommun
Hede Kyrkby 15:40, Härjedalen
Ytterberg 34:4 m.fl. Härjedalen
Ytterberg 55.2 Härjedalen

 

Trivselregler

För den gemensamma trivseln gäller några allmänna regler för våra hyresgäster. Att visa respekt och ta hänsyn till sina grannar är mycket viktigt för att alla i huset och bostadsområdet ska trivas.

Störningar
Du får inte störa dina grannar vid någon tidpunkt på dygnet, dock är det extra viktigt mellan 22.00 och 07.00. Tänk på att hemmabioanläggningar genererar mycket genomträngande basljud. Undvik att gå med hårda skor inomhus. Ljudet från träskor och klackar fortpantar sig i golv och väggar. Låt heller inte barnen springa i lägenheten eller upp och ner i trapphusen, lekar med hissarna eller smälla i dörrarna. Du har ansvar för att dina gäster inte är störande eller orsakar skada. Vi debiterar kostnader för utryckningar av störningsjour. Om du själv blir störd av dina grannar är det en god idé att i första hand själv försöka prata med grannen ifråga. Undvik anonyma lappar. Anmälan av störningar till hyresvärden sker skriftligen.

Fest
Om du ska ha fest är det alltid bra att i förväg meddela grannarna. Ju senare på kvällen, desto lägre ljudnivå är en bra regel.

Parabol, antenn, markis
Det är inte tillåtet att montera parabol eller antenn på fastighetens tak, skorsten, fasad eller balkong. För montering av markis behöver du först skriftligt tillstånd från fastighetsägaren.

Balkonger
Blomlådor och vädringsräcken får endast sitta på insidan av balkongräcket. Se till att krukor och blomlådor har fat och övervattna inte så det rinner ner till grannar under dig. Det är förbjudet att skaka och piska mattor och sängkläder från balkongen. Det är heller inte tillåtet att grilla på balkongen på grund av os och brandrisk.

Sopor
Var noga med sopsorteringen. Fastighetens sopkärl är endast till för hushållssopor. Övrigt avfall åligger hyresgästen själv att transportera bort. Ställ aldrig sopor i trapphusen, inte ens för en kort stund.

Tvättstuga
Tvättstugan har du och dina grannar gemensam tillgång till och ansvar för. Naturligtvis lämnar du tvättstugan i rent skick, det är trots allt bättre att göra rent efter sig själv än efter andra. Du får bara boka en tvättid åt gången och det är viktigt att du håller din tid. Var rädd om maskinerna, följ instruktionerna noga. Klorin får inte användas för blekning och rengöring, du får inte heller färga kläder då den som kommer efter kan få sin tvätt förstörd. Mattor, täcken och kuddar får inte tvättas i maskinerna. Torka av maskinerna, gör rent i tvättmedelsfacken, ta bort damm från torktumlarens luddfilter. Ta med tomma tvättmedelsförpackningar och släng dem i fastighetens sophantering. Torka av samtliga golv och bänkytor. Följ i övrigt de regler som gäller för din tvättstuga.

Tobak
Rökning i lägenhet och utanför entrén undanbedes. Du som hyresgäst kan bli ersättningsskyldig för nikotinsanering av din lägenhet vid avflyttning. I gemensamma utrymmen såsom hissar, tvättstuga och trapphus är rökning förbjudet. För allas trevnad, kasta inte fimpar eller snus på marken eller ut från balkongen.

Husdjur
Har du husdjur får de inte springa lösa på området eller i trapphus. Du måste även se till att de inte förorenar i eller runt fastigheterna. Använd alltid avföringspåse. Hundar som skäller i lägenheten blir alltid ett irritationsmoment för övriga boende och är inget vi kan acceptera.

Fågelmatning
Du får tyvärr inte mata fåglar från balkongen eller på marken runt husen. Det drar till sig möss och råttor.
Cyklar, leksaker och barnvagnar
Dessa måste ställas i särskilda utrymmen och inte i trapphus eller entréer. Det får inte finnas några hinder vid utrymning vid brand samt att utryckningspersonal måste alltid kunna komma fram. Tänk även på att underlätta för städpersonalen.

Vatten och värme
Vatten och värme ingår i hyran. Tänk på miljön och kostnaden även om du inte betalar värme och vatten separat. Spola inte ut stora mängder vatten i onödan. Naturligtvis vet du också att man inte får spola ner något annat än urin, avföring och toalettpapper i wc-stolen. Tänk på att inte låta fönster och dörrar stå öppna då det är kallt ute, stäng av elementen och vädra en kort stund. Fönster och dörrar får absolut inte stå öppna då det regnar ute.

Skräp
Skräpa inte ner och var rädd om planteringar och annan gemensam utrustning. Detta gäller för stor såväl som för liten.

Förråd
Källar-/vindsförråd är märkta med lägenhetsnummer. Saknas märkning, vänligen kontakta fastighetsägaren. Du som hyresgäst måste vid tillträdesdagen sätta ett eget lås på förrådet och se till att det hålls låst tills avflyttningsbesiktning sker. Detta då finns risk att andra använder ditt förråd till att slänga skräp i som sedan du blir ansvarig för att städa ut vid avflyttning. Håll alltså förrådet låst även om du inte använder det. Har du tagit fel förråd eller omärkt förråd riskerar du att få det uppklippt och tömt av oss. Se även till att dörrar till källare/vind är stängda och låsta. Har du tagit fel förråd riskerar du att få det uppklippt och tömt av oss.

Ohyra
Vid misstanke om skadedjur i din lägenhet skall du alltid i första hand kontakta Anticimex, som är vår expert på området, samt även informera oss. För allmän information om skadedjur, identifiering och hur man kan undvika dem se också Anticimex hemsida, www.anticimex.se.

Besittningsrätt
Hyresgäst som trots påpekanden missköter sig mister sin hyresrätt.

 

Avflyttning

Uppsägning
Det är viktigt att du lämnar in din uppsägning så tidigt som möjligt. Uppsägningen måste vara skriftlig, lämpligt är att använda sig av formuläret, uppsägning, här på hemsidan. Uppsägningstiden är normalt 3 månader. I hyreskontraktet kan du läsa exakt hur lång den är. Finns önskemål om att bli av med lägenheten innan uppsägningstidn försöker vi hyra ut den efter önskemål men vi kan inte lova att vi alltid lyckas.

Visa bostaden för nästa hyresgäst
När du sagt upp din lägenhet kommer vi, när det blir aktuellt, att kontakta dig om tid för visning av din lägenhet till nya sökande.

Kom ihåg el och telefon

Glöm inte att meddela din elnätsleverantör senast en månad i förväg att du byter adress. Om du köper elen från någon annan än din nätleverantör måste du även meddela din elleverantör minst en månad före flytt. Tänk också på att avsluta telefon- och internetabonnemang.

Besiktning
I samband med avflyttning ska bostaden besiktigas. Tar kontakt med din hyresvärd i god tid för att boka tid. Vi vill gärna att du informera oss om eventuella småfel som vi kan rätta till innan nästa hyresgäst flyttar in. Eventuella skador eller onormalt slitage på bostaden kan innebära att du blir skyldig att betala ersättning till oss.

Flyttstädning
När du flyttstädar gäller det att vara extra noga, nästa hyresgäst ska kunna flytta in utan att behöva städa. Tänk på att alla utrymmen som tillhör bostaden ska städas, alltså även balkong, förråd, ev. garage och uteplats. Om städningen inte är tillräckligt noga gjord kan du bli skyldig att betala för extra städning i efterhand. Använd gärna vår checklista. Har du frågor kring städningen ber vi dig kontakta vårt kontor. Glinas städ & allservice erbjuder flyttstädning.

Lämna alla nycklar
När du flyttar är det viktigt att du lämnar tillbaka alla nyckar, även de kopior du eventuellt har låtit göra. Glöm inte nycklar till förråd och tvättstuga. Om du inte lämnar in samtliga nycklar debiteras du för för ej återlämnade nycklar och ev. byte av låskolv enligt den nyckelkvittens du skrev under då du kvitterade ut nycklarna. Nycklarna lämnar du senast klockan 12.00 första vardagen efter att ditt hyreskontrakt gått ut.

Kontaktuppgifter

Boktryckargatan 1
374 32 Karlshamn.

E-post: Info@kjellssonsforvaltning.se
Telefon: mån-fre 09:00-12:00 
Hanna: 0766-188 442
Tomas: 0766-188 440

Våra Bolag
  • Kjellssons Skogs- & Fastighetsförvaltning
  • Tomas Kjellssons Förvaltning AB
  • Holje i Olofström AB
  • Vackeråsen Skog AB
  • Kjellssons Alltjänst AB
  • Green Invest World AB

 

Kjellssons Alltjänst AB

Vi utför bland annat arbeten som
– Tak och Fasad
– Friggebodar
– Altaner
– Kök
– Badrum / Tvättstuga
– Måleri, inne och ute

Här kan du läsa mer!